Privéles

Zijn de klassen te vol op de middelbare school? En krijgt uw kind niet voldoende aandacht? Misschien maakt u zich zorgen over de voortgang van uw kind. Dat begrijpen wij. Bij privéles zorgen wij ervoor dat uw kind alle aandacht krijgt en werken wij aan betere schoolprestaties. Schrijf je nu in bij privéles en verbeter je schoolprestaties!

De privéles is een één-op-één bijles waarbij één begeleider bijles geeft aan één leerling. De privéles duurt 1,5 uur per week en vier keer per maand (6 uur per maand). Als u huiswerkbegeleiding niet voldoende intensief vindt, kunt u kiezen voor de privéles.

Wist u dat wij onze begeleiders flexibel inzetten? Geef uw beschikbaarheid aan bij de inschrijving en wij zoeken een begeleider die les kan geven op één van deze dagen. Ook doordeweeks!

Onze werkwijze

Bij de inschrijving geeft u aan met welke vakken uw kind begeleiding nodig heeft en op welke dagen u beschikbaar bent. Onze privéles-coördinator zoekt een begeleider die voldoet aan uw wensen en koppelt deze aan de leerling. Bij de eerste les is er een kort intakegesprek waarbij u uw verwachtingen en wensen bespreekt met de begeleider en afspraken maakt om een goede samenwerking te garanderen. Tijdens de les is de begeleider intensief bezig met de leerling om samen te werken aan leerdoelen. Leerlingen van het voortgezet onderwijs nemen hun eigen materiaal mee naar de privéles.